Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Special Service


Undercover

Jag gömmer mig
För mig själv
Måste upptäcka mig




Övriga genrer (Satir) av Federico Romano
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-07 16:46



Bookmark and Share


  DominiQueen
Striptease ;-)
2015-07-11

  Lars Hedlin
Känner så väl igen detta!
2015-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano