Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto)


Välkomnar sommarregnet..


himlen ler

när dina läppar
ritar mjuka, vackra
mönster

på min
gyllenbruna hud

fuktiga och sköna
såsom sommarregn


till ljuva toner
av din rytmiska puls

som tydligt
bultar sin längtan
i mig

likt eko
av min outsägliga
åtrå för dig




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 242 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-07-08 15:55



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så vackert - som foto och som poesi !
2015-07-21

  Lars Hedlin
Större än man ibland någonsin tror ! :)Kram <3
2015-07-09

  Marita Ohlquist VIP
Med lust och kärlek stor!
2015-07-08

    Dan Myrbeck
Som alltid bra skaldat.

Bra bild.
2015-07-08

    ej medlem längre
Så innerligt vackert.
2015-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell