Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ut över vidderna

Du sitter där på en bänk och ser ut över vidderna

Inte medveten om att jag betraktar dig

Jag ser dina ögon och kan känna tyngden

En stilla vind rör dina kläder

Vad förde dig hit

Hur var din vandring

Vem berörde dig

Vad gjorde du för val

Jag sitter här och ser dina tankar vandra

Jag sitter här och betraktar dig

Dina kläder talar med en mjuk stämma

Din närvaro med ett sakta lugn

Jag betraktar dig

Jag ser ditt väsen






Övriga genrer av Skimmerfjäril
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-08 19:33



Bookmark and Share


  Per "Läsaren" Sörqvist
Gillar!
2015-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Skimmerfjäril
Skimmerfjäril