Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar

Min vän, förstår du vikten av tårar

Vikten av tårar som bryter fram ur sorgen

Orkar du se tårarna som inte vill ta slut

Kan du stå där utan skam och bara låta dem rinna

Kan du det, så har du ett mod, en inre styrka

Har du ork att vänta till tårarna runnit färdigt

Även om det skulle visa sig ta tid att komma till dess avslut

Har du ork så är du en medmänniska med uthållighet

Ser du på dessa tårar med kärlek

Vågar du möta mig i tårar min vän

Vågar du min vän

Vågar du




Övriga genrer av Skimmerfjäril
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-11 22:43



Bookmark and Share


  DominiQueen
Gud, så fint - detta är Magi!!!
Bokmärker - igen!!!
TACK
LoveBlessings
DominiQue
2015-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Skimmerfjäril
Skimmerfjäril