Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räcker inte till

Min älskade

Jag har gett dig allt jag kunnat ge dig

Jag har gett dig hela mitt hjärta

Du har fått allt jag förmådde

Du har fått allt jag kunde med mina krafter uppbringa

Men

I dina ögon räcker jag inte till

I dina ögon duger jag inte

Du förstår inte att alla gåvor jag gav dig i min korg var av mitt innersta

Jag gav dig stycken av mitt eget hjärta

Slet ut ur mitt eget bröst för att servera dig min älskade

Men ändå.......dög det inte i dina ögon

Hur ska jag någonsin

Hur kan jag någonsin bli värd något för dig

Hur kan jag någonsin




Övriga genrer av Skimmerfjäril
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-11 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skimmerfjäril
Skimmerfjäril