Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårda

Finns du där ute min vän som liksom jag vårdar

Du som vårdar din nästas känslor

Du som orkar lyssna

Du som orkar finnas till när någon behöver dig

Finns du där ute min vän som tänker på hur orden kan påverka

Du som väljer att låta orden forma en smekning

Du som väljer att låta orden lyfta och stötta

Finns du där ute min vän som förstår djupet av att beröra ett hjärta

Du som förstår att ett hjärta är livet

Det sköra livet vi bör ta i vår hand för att beskydda dess låga

En låga som så lätt flämtar till och slocknar

Finns du där ute min vän som förstår denna hemlighet

Finns du...........




Övriga genrer av Skimmerfjäril
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-11 22:36



Bookmark and Share


  dumdum
<3
2015-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Skimmerfjäril
Skimmerfjäril