Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min egen värld

På min balkong sitter jag

Där njuter jag av morgonens klara timmar

Där andas jag mitt dagliga syre

Där ser jag ut över världens havanden

Där hör jag vinden leka bland löven

Där drömmer jag mig bort

Bort till min framtid

Min framtid där du delar mina tankar

Min framtid där vi njuter av det vackra tillsammans

Du är redan här i min närhet

Din själ vilar redan vid mitt hjärta

Jag hör dina steg..........




Övriga genrer av Skimmerfjäril
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-12 09:20



Bookmark and Share


  Nannie
väldans vackert läntande
2015-07-12

  DominiQueen
Så vackert. Din längtan
2015-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Skimmerfjäril
Skimmerfjäril