Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändringen

Min ungdom, en tid fylld av liv och rörelse

En värld full av hopp

Min önskan var min framtid

Med åren förvandlades jag sakta till den som betraktar

Den som står vid sidan om och ser på det som sker

Hon som letar efter tecken i molnen som driver förbi

Hon som söker svaren i horisonten

Hon som lyssnar efter rösten i vinden

Själens inre ljuva porlande vatten

Ljudet av små silver klockor

Tystnadens ljuva omfamning

Stillhetens beröring i natten

Stillhetens beröring i natten




Övriga genrer av Skimmerfjäril
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-11 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skimmerfjäril
Skimmerfjäril