Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett dystert minne


En dag min vän

Min älskade vän

Du hade vandrat vid min sida i många år

Vi hade delat glädje och sorg

Du hade tagit mig vid handen och visat mig livet

Men

En dag kom samtalet jag fruktat

Sista tiden förstod jag att något inte stod rätt till

En dag ringer min telefon och det är du min älskade vän, du talar om hur mycket vi betyder för varandra, du ber mig tänka på dig i mina böner.

Just i de orden "tänk på mig i dina böner" förstod jag....

Du var på väg ifrån mig

Du tänkte lämna mig själv här på denna jord

Du

Du som varit så stark, så vis, så full av liv

Nu hade ödet en annan plan och det gjorde ont

Så fruktansvärt ont

Dagen kom

Dagen då du lämnade mig till mitt öde

Här stod jag ensam kvar

Allt jag hade kvar var våra minnen

Minnet av ditt skratt

Minnet av dina rörelser

Nu står jag ensam kvar

Ensam kvar




Övriga genrer av Skimmerfjäril
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-11 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skimmerfjäril
Skimmerfjäril