Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser

Ett gammalt ansikte

Ögon som söker horisonten

Hud som har levt ett hårt liv

Kanske en saknad som ligger dold i dina ögon

Många ord har blivit sagda

Många tankar irrat omkring

Men nu råder vila

Nu råder stillheten

Djupet

Tystnaden

Ensamheten

Snart kommer du hem

Snart får du vila




Övriga genrer av Skimmerfjäril
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-07-08 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skimmerfjäril
Skimmerfjäril