Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom ansiktet


Vad gömmer sig bakom ditt ansikte
vem är det som ler när du drar på dina smilband
vad är det som händer när dina ögon blänker av glädje
jag ser din hud
dina mungipor
och ögonvrår

Men vem är det där bakom som är så glad att finnas till
som känner att hon blir sedd
att hon är värd att leva
att det hon säger och gör spelar roll
jag vet att du är gjord av brosk och ben
att du bär en skelettmask under huden
men det är inte den jag menar

Jag menar vem det är som ler när du ler?




Fri vers av barfotafantomen
Läst 159 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-08 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

barfotafantomen
barfotafantomen