Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtid

Vad döljer sig bakom de mörka molnen

Vad är det vinden försöker berätta

Finns det något därute som för vidare

Finns det något mer

Tystnaden i natten

Stillhetens hemlighet

Vem viskar i mörkret

Vem kallar från djupen

Själens boning

Hemligheternas kammare

Följ mjuka spår

Stigen som leder ut i oändligheten

Följ upptrampat gräs där nakna fötter givit dig kartan

Följ daggvåta steg




Övriga genrer av Skimmerfjäril
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-08 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skimmerfjäril
Skimmerfjäril