Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varandets själ

Fann du en önskan att göra ett avtryck när du skapade mig

Förstod du vad följden skulle bli när du satte mina nakna fötter på denna jord

Tänkte du på hur denna lilla varelse skulle sätta sin prägel på sin om givning

Hur detta lilla flickebarn skulle strimla upp verkligheten hon mötte

Strimla den till en massa som hon inte själv förstod

Tänkte du på att du givit henne en sökande själ

Att hon inte skulle få vila förrän hon äntligen bundit sina inre djup

Förstod du att hennes små lätta fötter aldrig mer skulle kunna vända om igen och gå tillbaka

Förstod du någonsin vad du gjorde mot detta flickebarn när du skapade just henne...........




Övriga genrer av Skimmerfjäril
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-08 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skimmerfjäril
Skimmerfjäril