Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...tror du hade luktat gott... =)


Vad vet väl jag...


Vad vet väl jag
Om vad som hänt
Om jag vågat

Vad vet väl jag
Om hur allting
Hade blivit
Om det hade blivit
Som vi ville
Om jag vågat
Ta samma modiga steg
Som du vågade ta

Vad vet väl jag
Hur din hud
Hade känts
Under mina fingrar
Och mina händer

Vad vet väl jag
Hur dina läppar
Hade smakat
Hur ditt hår
Hade luktat
På morgonen
Efter nattens promenad i regn

Vad vet väl jag
Vad du hade sagt
När vi vaknade
I varandras armar
Hur mjuka dina bröst
Hade känts
Mot min mage
När jag vaknade
Med dig
I min famn

Vad vet väl jag
Om jag någonsin
Får veta

Vad vet väl jag...


TT

(c) 2015





Fri vers av TT
Läst 292 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-07-09 09:59



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
så fint, så fint
2015-07-16

  Magnus P.
Sommarskönt och vackert.
2015-07-13

  Maiah VIP
Vackert formulerade tankar bortom vetskapen där man kan skapa sin egen sanning
2015-07-10

  Coldasice VIP
Vackert, sorgligt och berörande..
Vissa saker får man aldrig veta, man får tänka sig hur det känns och längta..
Kanske en dag tar man steget och får veta.
2015-07-10

  Sommarina VIP
Så fint, och så sorgligt att inte få veta
2015-07-09

  Maggan
Vemodigt!
De få saker jag ångrar, är de jag aldrig vågade.....
2015-07-09

  Maria T
Fina drömmande tankar
2015-07-09

  Rise Little One
Man skall inte tänka för mycket utan gå raka vägen till handling om man vill ha ett svar!
2015-07-09

    ej medlem längre
Jag vet i alla fall...att jag tycker väldigt mycket om den här fina texten.
2015-07-09

  Maria Sundelin VIP
Bra frågor
Kramar
2015-07-09

  WyS VIP
Vackra tankar .....

om jag vågat!







2015-07-09

  Niclas Petersson VIP
Om bara...
Kärleksfull och längtade.
Gillar.
2015-07-09
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT