Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om besattthet


Fångad

Fången i dina armar
navelsträngen runt våra kroppar
naken hud smutsig och din hand

ett järnrörsspett och kroken
huden min din ägodel
ett barn dödats

dina armar som ormar krälande
kring kroppen
det var aldrig kärlek

det var besatthet
hur elden slickade fram såren.




Fri vers (Fri form) av Mika I
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-09 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mika I
Mika I