Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag lyssnade lite till. (Foto en skum typ..)


Bruden som konverserade på bussen..

Tjejen talade högt oavbrutet
Medan hon drack bira
Vad hon sa stannar mellan mig, (de som åkte med) henne och den hon ringde..
Kände nog lite sorg, vemod
Kanske igenkännande
Resan slutade på Färingsöanstalten




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Federico Romano
Läst 414 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-07-09 16:01



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Om verklighetens alla facetter, det är i alla dessa spektra poesin och prosan finner sina källor. Konsten vore intet utan alla dessa människor vi möter så slumpmässigt i tillvaron. Så varför som här icke skriva om en fragmentariserad bit verklighet?
2015-07-14

    Jag är fan större än Sartre VIP
Jag tycker det är intressant att lyssna på andras samtal, även om det ibland kan bidra till att ett visst mått av vemod. Det är ju liksom en del av livets drama.
2015-07-10

  ResenärGenomLivet VIP
Svårt att inte höra när något pratar så högt...
2015-07-09

  Lars Hedlin
Life is a hard place to be sometimes!
2015-07-09

  Kaptenlöjtnant
Ja ibland blir man vittne ofrivilligt
2015-07-09

  KYREUS of Sweden
DURO:
hard, life is.......
2015-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano