Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort om tid


Ingen kan gå tillbaka,
bara framåt,
ingen kan ändra det förflutna,
bara framtiden,
ingen kan ändra tiden,
bara följa den...





Fri vers av Åke Hansson
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-10 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson
Åke Hansson