Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämna något kvar


Lämna ett ljus tänt,
lämna det om jag skulle komma tillbaka,
låt det lyssna upp mörkret,
lämna skuggor jag kan gömma mig i

Längtar höst,
längtar kyla,
mörker,
som ger skuggor jag kan gömma mig i

Lämna ett fönster öppet,
lämna det öppet så jag kan komma in,
från mörker och kyla,
fast lämna skuggor jag kan gömma mig i







Fri vers av Åke Hansson
Läst 143 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-07-10 00:54



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Lämna ett ljus tänt,
lämna det om jag skulle komma tillbaka,
låt det lyssna upp mörkret,
lämna skuggor jag kan gömma mig i


berörande känsla i dina meningar!
2015-07-12

  Trädskugga
Hög igenkänningsfaktor, och hög musikalitet, fin ton.
2015-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson
Åke Hansson