Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(egen målning)


Och svaret på hennes längtan...


hon visste
att så mycket
var svunnet

skulle aldrig
komma åter


vemodskänslan rev
iskallt
likt decembervind

men hon kände samtidigt
styrkan och lusten
allt starkare

kanske starkare
än någonsin


och hon visste
att om hon ville
så kunde hon
vara lika het och vacker
som en ljuvlig augustinatt

och svaret på hennes
längtan
vilade i vinden

likt en skimrande
skatt




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 336 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2015-07-10 14:40



Bookmark and Share


  DominiQueen
JA!!! Gud så starkt, hoppfullt och vackert ordat.. Älskar Quinnans kraft... Få skriver om den så TACK!!!
2015-07-22

  Ronny Berk
fin som bild - och som poesi , ja !
2015-07-21

    ässet
Vackert, så otroligt vackert.
2015-07-13

    ässet

2015-07-13

  Lars Hedlin
Evig värme sprider sig fint med din text! <3 kram
2015-07-11

  Hanna Mari Wallin
vackert formulerat

och vilket budskap!


2015-07-11

  Marita Ohlquist VIP
Får en bild av en kvinna med positivt tänkande!
2015-07-10

  KYREUS of Sweden
Gillas mycket.
2015-07-10

    ej medlem längre
Skimrande ord till en vacker målning.
2015-07-10

    Dan Myrbeck
Fint om människans framtidstro.
2015-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell