Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och regnet bara öser ner


medan solen är någon annanstans varm och god

och bara håller på och ler

Men så lever vi också i kalla norden, såvitt jag förstår

Så vad kan vi räkna med när så sker

Inte mycket

För vi borde vara vana vid det här laget att sommaren

är kort och att det mesta regna bort

Tråkigt nog

Eller vad säger du Thomas Ledin...

Ken Cassel
10/7-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-10 14:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Visserligen har det både regnat och åskat idag, men nu skiner solen igen och då får vi ta vara på ljuset...kram...
2015-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel