Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bli inte sjuk I dagens moderna Sverige

 

 

Sjuklingar  får inte vara sjuka

politikerna vägrar  mjukna

Empati har blivit ett kostnadsord

som reats bort till Diskreta AB Mord

 

 Piskorna viner i luften

värdelös arbetskraft tvingas ta emot snärten

Slaveriet som i historieböckerna utsatts för spott och spe

är numera en godkänd svensk skattebesparing under namnet fas 3

 

 Zyklon B, väl ihågkommen som den dödande koncentrationslägers-giftgasen

tål idag att jämföras med den moderna svenska  sysselsättningsfasen

Detta bortförklaras naturligtvis av politiker och förståsigpåare som en hägring 

men för en sjukling med allehanda krämpor är det en sann nazistisk belägring 

 

 Men i det svenska cykloplandet  

vägrar jobbskatteavdragssvenskarna att se sambandet

Mellan nazismens judeutrotning

och vår moderna svenska välfärdsskrotning 

 

 Tror de är Tarzan

spelar omedvetet med i farsen

Där sjuka behandlas som sluskar

av rika torskar och råttfångade svenskar 

 

 Plötsligt har oskuldens svenskar

blivit bödlarnas bästa kompisar 

Och såsom i andra världskriget

blir den tigande massans samtycke ett mobbningens dödliga pris

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-07-11 09:41



Bookmark and Share


  prinscess VIP
I dagens samhälle får man stå på sig
2015-07-11

  James Gija Bollea
Kapitalismen värker i många trötta själar. Vad hände med solidaritet? Jag litar på att du läker mina sår om jag läker dina. Jag har fått lära mig att se till andra och mitt ansvar att se vilka som står bakom mig så de är med. Men sen om de framför, krokar i min arm är inte alltid säkert! Klassamhälle tror jag det kallas.
2015-07-11

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jag Instämer med, Mare och Senta, jag är disperat för Sveriges dominoeffekt framtid utveckling,
”vi har bara varandra” men vem kommer att hjälpa Sverige? Jag ställde fråga till webrobot:
om det inte är fas 3 avvecklad, och fick svar nedan här, för den fråga vill jag inte skapa mig konto. (Jag är rätt snurrig av mig själv)
https://www.socialdemokraterna.se/System/Logga-in-pa-Mitt-S/?ReturnUrl=/Var-politik/Var-politik-A-till-O/Fas-3/

2015-07-11

  mare VIP
Sanningens ord
formulerar din penna
Sverige har verkligen
blivit ett infekterat land
hela landet är sjukt
politiker som styrt/styr
står ansvariga
de borde läggas in
på mentalsjukhus
med det finns ju knappt
några kvar...det ska ju
sparas in hela tiden...
men slösa på annat
det går bra!
2015-07-11

    ej medlem längre
Det är samma ondska allt, det är bara en finare täckmantel i dagens samhälle.
2015-07-11
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP