Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reflektera och tänker


Kvinnan i Focus

Finns det normala kvinnor
Med det menas;
Kvinnor som ej bara är ett offer
Eller som vill ha en man på ett silverfat
Som kan visa kärlek
Eller som tänker förbi olikheten
Det kanske inte är normalt..




Övriga genrer (Satir) av Federico Romano
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-11 13:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jo känns igen faktiskt vissa vill bara ha felfria riddare på sina vita hästar..kanske därför de får leta och leta och leta och leta .."Ironin hägrar" :)

2015-07-14

  ResenärGenomLivet VIP
Det tror jag säkert att det finns...
2015-07-13

  DominiQueen
Haha, så klart vi finns - det kryllar av oss ;-) SE! :-)
Blessed be
2015-07-11

    Jag är fan större än Sartre
Idag funderar du på komplicerade saker och jag kan inte hjälpa dig. Jag har fan inget bra svar.
2015-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano