Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Star Wars och The Notebook

 

 

ibland
när ensamheten blir för påtaglig
när alla sömnlösa nätter blivit för långa
då flyr jag till filmens värld
oftast tittar jag på fantasy eller science-fiction
det kan vara allt från Star Wars
med ljussablar, kraften, jedis och X-Wings
eller Sagan om Ringen
med magi, orcher, trollkarlar och alver
till The Notebook
med hjärtvärmande kärlek som träffar rätt
all sådan fantasy och science-fiction
allt sådant hittepå som inte existerar
får mig att glömma ensamheten
och den verkliga världen
om så bara för en stund

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 482 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-07-12 01:34



Bookmark and Share


    Fågelhjärta
Som du har utvecklats över åren.
Ännu berör du mig, kanske djupare än nånsin.
Själv har jag haft skrivkramp länge nu.
Vill bara säga att du är fantastisk och att jag ännu tänker på dig titt som tätt.
2015-08-18

    ej medlem längre
Håller med.
Dina texter berör:)
2015-07-27

    ej medlem längre
dina dikter fäster sig

2015-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP