Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avstånd

södern lockar ljudlöst, kanske är det ödsligheten
det stillsamma, livsfarliga i träskmarkerna som sjunger
en obehaglig visa som ingen kan motstå
och som vi egentligen bara hör med våra trötta hjärtan

januariveckornas svala öken
avstånd inga gudar avser färdas




Fri vers av 99knivesinside
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-12 08:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside