Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens makt

hon ropar upp
kärleken
Djupt ner i gropen hon faller
hon kraschar
Den döda kvinnan drar i henne
Hennes hand domnar
Hon vill vakna men…
brottsliga traditioner
Skurkaktiga kulturkrockar
Ödlor som simmar
Skiftar färg som väderkvarnar
Hennes livsgnista slocknar
Den döda kvinnan inte vill släppa henne …men…
Livsviljan
Kärleken
Tron
Är starkare än döden och…
Hon vaknar




Fri vers (Fri form) av ryttarinnan
Läst 362 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-07-12 08:35



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
En seger för livsviljan
och kärleken i denna
starka dröm så väl
återgiven
2015-12-01

  Maria T
Störst av allt är kärleken
2015-07-14
  > Nästa text
< Föregående

ryttarinnan