Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Studentens apati

Och sedan befinner man sig här.
Typ vuxen. Typ ansvarig. Typ fri.
Fast det är ju inte riktigt så man känner sig.

När jag var liten skulle jag bli stor,
och när jag blev stor skulle jag bli stor
men det var ju inte riktigt så som det blev
för ansvar är apati och frihet är arbetslöshet.

jag vill inte ha er smutsiga bekvämlighet

Vännerna flyr åt olika håll och man glöms bort,
man finner sig helt plötsligt utan någon vid ens sida.




Fri vers (Fri form) av ChampinjonernasChampion
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-14 01:01



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Detta var en så ärlig iakttagelse. Asbra!
2015-07-14
  > Nästa text
< Föregående

ChampinjonernasChampion
ChampinjonernasChampion