Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snälla

snälla, snälla se mig
snälla någon bara se
är instängd alltid instängd
vill inte vara här inne mer

det slutar ändå alltid här
med dessa vackra fucking ärr
jag trodde att jag kunde bli fri
men det slutar alltid, alltid här

och mina vita lakan blir alla röda,
nävar kör knäskålar blåa
och jag orkar inte ha ont mer
jag orkar fan inte ha ont mer

varför gör det alltid ont
snälla håll om mig
snälla




Fri vers av ChampinjonernasChampion
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-27 02:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ChampinjonernasChampion
ChampinjonernasChampion