Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

här ute i mörkret

nätter som dessa finns ingen måne
ingen himmel, inget vått gräs
finns bara anda, anda som stannar
rakt framför ansiktet, väntar

tiden tickar, står helt still
och på kullen hörs inget liv
hörs bara tankar, tankar som stannar
rakt framför hjärtat, väntar

nätter som detta finns inget jag
tom kropp på kullens våta gräs
hjärta lämnar kroppen, stannar
rakt framför skalet, väntar

på dig




Bunden vers av ChampinjonernasChampion
Läst 280 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-06 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ChampinjonernasChampion
ChampinjonernasChampion