Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några ord om hen som är jag

De har börjat gömma vågen när jag kommer hem,
säger att jag gör detta mot mig själv
bestämmer vem jag är utan att fråga mig
tillskriver aska och sot, ångest och skrot
påstår att min smärta är brist på mod
men de har inte frågat mig vem jag är-
jag vet vem jag är

även när jag inte vet det så vet jag det ändå
jag vet att jag drivs av det som de kallar smärta
andas säker moral, skriver röda dikter om sympati på mina armar
och jag må vara fylld av hat men detta hat är mitt jag,
det är min drivkraft och det som drar-
det som drar mig mot en värld där jag inte behöver hata

jag vet att jag är kampen mot girigheten,
vet att jag är aska, svärta, sot och kärlek
jag är näven i luften och pennan på pappret
jag är medlet som alltid kommer kämpa mot målet
jag är den egoistiska jäveln som ska förändra världen
med rak rygg ska jag rädda hela fucking världen




Fri vers av ChampinjonernasChampion
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-12 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ChampinjonernasChampion
ChampinjonernasChampion