Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris med anledning av det långdragna politikerkäbblet om Grekland.


Antidemokratisk smörja

En uppfinnare ifrån Limerick
fann upp en smet som var sinnrik
ty den snabbt sammanhäftar
valfria politikerkäftar
så säkert blev han snart på sitt lim rik.




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 280 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-07-14 16:11



Bookmark and Share


  aol
Stark fint skaldat i en fin limerick med glimten i ögonvrån,
2015-07-14

  Larz Gustafsson VIP
EU är en ohållbar union och de som röstat ja till EU är landsförrädare.
2015-07-14

  walborg
Bra lim det där i rätta händer!!!
2015-07-14

  lodjuret/seglare VIP
Jo men det full godtagbar
visar upp rumpen sin tar
vara på just pusslet kärt
som skall väl vara värt
lyssna uppå till gamla dar
2015-07-14
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick