Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...önskar också alla fina skrivarvänner en härlig sommar...


Jovisst saknar jag dig...


Jovisst har du bleknat bort lite
Liksom suddats ut i konturerna
Hamnat lite längre bort
Utom räckhåll
Utom synhåll
Utom hörhåll

Jovisst saknar jag dig
Tänker ännu på dig
Alltid

Jovisst har jag det bra
Säkert du också
Såklart du har
Men ändå
Saknar jag dig
Mer än du tror
Mer än du vet
Mer än vad du någonsin kan gissa

Jovisst har du tappat lite skärpa
Blivit lite oskarp
Hamnat lite ur fokus
När jag inte får röra
Inte får se
Inte får höra dig prata
Sådär bubblande intensivt
Som du gör när du blir intresserad

Jovisst har du försvunnit
Ur mitt liv
Mer än jag ville
Mer än jag trodde
Även om du vackraste fina
Alltid är med mig
I tanke och dröm

Jovisst saknar jag

Dig...


TT

(c) 2015





Fri vers av TT
Läst 484 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2015-07-16 11:31



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En vacker och vemodig dikt...fint skrivet...
2015-07-18

  Coldasice VIP
Alltid lika vackra ord från dig!
2015-07-17

  Angela Bohlin VIP
Någon har berört och är saknad!
2015-07-17

  Maiah VIP
Det är en sorg i sig när konturerna suddas ut och kontakten med den starka känslan bleknar och inte kan upplevas lika starkt. Fint skriven !
2015-07-17

  Hanna Mari Wallin
kärleksord

meningar som förmedlar rena vackra själsliga känslor
2015-07-17

  Maj-Lis VIP
Alldeles otroligt vackert detta
2015-07-16

  Sommarina VIP
Åh vad fint du skriver.
2015-07-16

    ej medlem längre
Saknaden är ibland det enda vi har när allt annat falnat....
2015-07-16

  StinaJ VIP
Texten griper tag i mig och får mig
berörd. Jag känner saknaden i varje ord.
Väldigt känslosamt för mig.
2015-07-16

  Rise Little One
Vacker och kärleksfull saga, utan villkor <3
2015-07-16

    ADI Nehlin
fint om längtan och saknad
2015-07-16

  Maggan
Så underbart vackert, du gör mig tårögd <3
2015-07-16
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT