Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byssan lull


De döende super sig fulla på ett sjunkande skepp
byssan lull
den ene är så gul
den andre är så glömsk
den tredje har så sköra artärer

de super för att glömma att de lever
de super för att leva
för att minnas att de en gång varit levande

koka kittelen full hej och hå
sommarkväll




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 313 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-07-17 12:44



Bookmark and Share


  Maria T
Någonting har blivit fel
2015-07-18

  ResenärGenomLivet VIP
Tragiskt, men bra skrivet...
2015-07-18

  Magdalena Eriksson VIP
Där du fick du alla med i kitteln. Rolig och skarp som en fågel i trädet du skådar in i människan.
2015-07-18

  walborg
Välfångat vännen
2015-07-17

  Ronny Berk
tänkvärt, ja !
2015-07-17

  Ronny Berk
tänkvärt, ja !
2015-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger