Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar, sol och en ilsken feminist

Jag räds inte er - tänker inte backa
ni kan fortsätta stirra, fortsätta dregla -
jag tänker inte backa

Vägrar backa för mansgrisar
som tror sig ha rätt över min kropp,
som låter mina barbröstade bröder passera
men stirrar på mig som om jag har begått ett brott

Men jag tänker inte backa,
är inte här för er bekvämlighet-
är det varmt skall jag njuta,
oavsett vad ni tycker och tänker om det

Så stirra, era jävlar, för jag vägrar att backa
vägrar skämmas över mitt mänskliga skal
för mitt könsorgan definierar inte mitt jag




Fri vers (Spoken word/Slam) av ChampinjonernasChampion
Läst 164 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-07-17 15:51



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
fullständig befrining
rakt på tal

precis som det skall va
2015-08-27

  lila fjäderblomman VIP
Bra där!!!
2015-07-25
  > Nästa text
< Föregående

ChampinjonernasChampion
ChampinjonernasChampion