Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om minnen som har en tendens att förändras att förblekna


på den tiden

under natten
sover svalorna

ibland går allt rätt

timmarna kommer
som presensverb
till mina tinningar
rinner gömmer berättar
sover bländar försvinner
river blöder sjunger
beskriver verkligheten med

jag bekämpar dagen
som vore den en drake

vid klippan står havet
vid huvudkudden väntar
maskinerna med dom
förflyttade framtidsplanerna

innan dom kära älskade
tog farväl på neutrala
parkeringsplatser ville
jag inte lära känna texterna

det var för svårt
på den tiden

vad skulle jag ha gjort?

när höstmörkret överröstade

vad fanns att dra sig undan?
när allt alltid…..?
är jag den ende som minns?




Fri vers av Eiler Lindh
Läst 395 gånger
Publicerad 2006-04-19 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eiler Lindh
Eiler Lindh