Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grubblaren

Jag ställer frågor som ingen kan svara på. Sitter i mörkret själv och funderar på livet. Reser mig upp och går mot fönstret som jag har öppnat lite på glänt. Står där och tittar ut och håller blicken upp i skyn, ser hur stjärnorna blinkar klart på den bläcksvarta himmelen.
Det finns något mer där ute, jag bara vet och känner det på mig. Vi kan inte vara de enda levande här i den oändliga rymden, eller?
Frågor utan svar, det finns inga svar att ge dem.
Bara väntar och ser.




Fri vers av Myzan
Läst 429 gånger
Publicerad 2006-04-19 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myzan
Myzan