Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saker jag aldrig gjort

 

Vi åkte omkring i din
åttahjuliga Ferrari
i förorten som formade oss
på vägar jag inte kände igen

Du körde till husen
som ännu inte byggts
till priser som ingen
ändå kan betala

Jag blev erbjuden sex
av en blond kvinna
från Polen som grät
när jag sa nej

Hon var perfekt
men en manlig
Florence Nightingale
kräver en utmaning

 




Fri vers (Fri form) av Lars Thun (tid. lapema)
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-18 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Thun (tid. lapema)
Lars Thun (tid. lapema)