Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att lägga sin näsa i blöt...

En gammal man ifrån byn Löt
alltid så gott om hemtjänsten skröt
en dag bars han ut
av en man med ett "spjut"
då sa folk, deras vänskap väl tröt...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-18 12:42



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, något måste gått fel....
2015-07-21

  lodjuret/seglare VIP
Skönt den var lätt obegriplig, till skillnad från de mer ekivoka vilka väl är till för att få det att liksom 'hetta till' i läsaren.
2015-07-19

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, så kan det gå...:-)
2015-07-18

  Marita Ohlquist VIP
Bravo!
2015-07-18

  Lars Hedlin
:) gillar!
2015-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt