Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ögonblicket, då jag ser..


Manshatet

Är på nätet, ingen bryr sig
Feminism är dagens farligaste hot
Eftersom ingen ser det..




Övriga genrer (Satir) av Federico Romano
Läst 240 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-07-18 21:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA kanske är det just så att en Kombination av det och IS blir vår undergång ??
2015-07-19

  Marja-Liisa Koski VIP
Ganska nytt fenomen det här. För tillfället är balansen mellan kvinnor och män bruten, särskilt i västerländerna.
(mans göra & kvinnogöra)
ML
2015-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano