Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När dina fingrar...

"När dina fingrar vandrar magiskt över gitarren, kan jag tänka en tanke som e en bisarr en.

När tonerna flyter ut och du skapar breath taking musik, sitter du där och bara ser ut sagolik.

När dina ögon tindrar och du sjunger ut, vill Jag att de aldrig ska ta slut.

När jag tittar på dina händer, händer det att jag börjar hacka tänder.

När jag tänker på dem där vandrande längst min kropp, är det som att min kropp börjar springa i galopp."




Bunden vers (Rim) av Soljänta
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-19 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soljänta
Soljänta