Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar

Vet inte vad som stoppar mig att stanna kvar där jag står nu


Väntar på något som jag vet aldrig kommer att komma


Står jag där troget kvar och väntar




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-19 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N