Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomt, tommare, tommast!

När döden slår, då folk dyker upp
dödsannonsen i tidningen ju står
men igår, i förrgår under alla år
en besöksstol alltid tom står
inbjudan till folk aldrig
ett " ja tack" får...

Men dit i verkligheten döden når
den öppnar ögonen på folk
de har nu först upptäckt
den dödes pina
och alla sår...

Klart, säger de, vi kommer så gärna
på begravningen, vi ställer ju
alltid upp, vi blir nog en stor
grupp vi känner så många
som vill va´me´ och vi
vill ju inte missa att
den döde ett sista
farväl ge...








Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-20 09:47



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Bästa*Ewa-Britt*
Så Sant Så*
Ingen Empati
Ingen Sympati
Inget Hjärta
Ingenting***KRAM
2015-07-22

    Dan Myrbeck
Då är det så dags...
2015-07-20

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra text!
2015-07-20

  louisegirl
Bra skrivet Ewa
2015-07-20

  Lars Hedlin
Mycket bra framfört:)
2015-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt