Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag behandlar känslor som om de gick att skriva ner


men. jag brukar stå timmar och vänta på att framtiden ska börja innehålla mer liv än mitt förflutna.

---

tråkiga krogkvällar låter jag ofta sluta
med att jag lägger mig i pissoaren
och vyssar mig själv till sömns.

det brukar skrämmer vakterna för de törs aldrig röra mig
som om jag vore täckt av mer än kiss

.




Fri vers av feber
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-20 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

feber
feber