Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diem peridi


Att tvinga någon mot sin natur är bedrägeri,
vi kan bara förhålla oss till sanningen i sakerna omkring oss,
när man är en besvikelse,
vill man begränsa personerna man gör besvikna,
jag vet slutet,
jag kan inte påverka det

Varför är alla så blinda för det uppenbara,
det är lätt att vara efterkloka,
fast sanningen alltid funnits där,
mitt framför oss,
varför vill ni blunda

En del överlever allt,
sen vaknar man,
kall som en sten,
men en överlevare










Fri vers av Åke Hansson
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-20 23:20



Bookmark and Share


  C.Wieske
Känner verkligen igen frustrationen. Jättebra tycker jag.
2015-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson
Åke Hansson