Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varm solig sommardag


Vandrar genom ett varmt och soligt Stockholm,
vattnet speglar byggnader av sten,
reflekterar värme och ljus

Solglasögon och svart jacka,
skyddade mig,
från ljuset bitande tungor

Såg en vacker kvinna,
sköna drag,
smärt figur

Hon såg att jag såg,
förnärmat log hon i hemlighet,
hennes ögon log

Omgiven av sina många barn fanns hon,
det smärtade i mitt bröst,
livet jag ville ha och aldrig skulle få

Försvann framför mig,
i ögonvrån,
jag tillbaks till skuggorna






Fri vers av Åke Hansson
Läst 226 gånger
Publicerad 2015-07-20 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson
Åke Hansson