Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt testamente


Jag bryter mot reglerna,
de var aldrig mina,
kan jag lämna den här planeten nu

Lämnar världen utanför,
bygger murar för att stänga smittan ute,
världen är besmittad

Passar aldrig in,
orkar inte lägga energi på de,
som är uppfyllda av sig själva

Världen omkring mig är orättvis och hård,
för att överleva måste jag bli hårdare, brutal och hänsynslös,
för att inte uppslukas av den

Man kan alltid försöka,
alltid försöka slåss mot orättvisorna,
försöka vara hederlig

Livet är orättvist,
när dagen är slut vill jag alltid tända världen i lågor,
skratta när den brinner till aska








Fri vers av Åke Hansson
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-20 23:32



Bookmark and Share


  Vincent Leddertramp
Bra skrivet!
2015-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson
Åke Hansson