Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stå på barrikaderna

känner hur det kokar på nätet
många har fått nog
säger ifrån
de är med
planer ska smidas medan järnet är varmt

vi ska stå på barrikaderna
visa hela världen vårt missnöje
vi kan inte förtryckas mer
det går inte att fattiggöra de fattiga mer
för de fattiga har inget mer att ge

orden är stora
alla är med
det händer en massa
det går i lavinfart
civilolydnad
vi tillåter oss inte att förtryckas mer
orden är stora
plakaten är redan skrivna

vi ska stå på barrikaderna
höras
synas
långt och överallt
vi ska stå emot förtrycket
fattiggörandet

där stannar uppropet
i en hemlig facebook grupp




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 323 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-21 00:15



Bookmark and Share


  Respons VIP
Det är synd att det stannar i Facebook vdet som skulle kunna bli en social revolution på gator och torg.
2015-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N