Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Redigerad. (Dock fortfarande ett krav)


När jag dör 2


När jag dör.

Så vill jag att ni spelar.

Yngwie Malmsteens,
”I am a Viking”.

Från Rising Force tiden.

Och efterföljande Overture 1383.

Även Eppu Normaali skall skall spelas.

Valfritt stycke.

Men J. Karjalainen skall spelas. "Et ole yksin."

Som Arttu Wiskari. " Tuntematon potilas"

Samt definitivt DT.

Och en av Charles Bukowskis dikter skall uppläsas.

Även här valfritt.

Min Yngwie Strata,
min Les Paul samt min Levin,
skall stå uppställda där.

Sen får ni göra vad fan ni vill med dem.

Dock ger ni Mangan Levinen.

Inga jävla patetiska präster.

Jonas Jarlsby skall spela, gärna med Tim,
ett vackert och brutalt stycke för mig.

Mangan skall också spela, (Om han vill).

Och tala om den missförstådda,
kärleksfulla idiot jag var.

Och om.

Min kärlek till min familj,
och hans familj,
och alla de jag älskade.

Trots den idiot jag var.

Mannerheims klassiska tal till Svenska Frivillighetskåren,

skall läsas upp av Jonas och Linus.

Hannah har givetvis valfria ord.

Även min älskade Annika har givetvis även hon valfria ord.

(Ni vet att jag hade gått in i döden för er!)

Och för alla de jag älskar!

Jampe skall också tala, givetvis!
(på valfritt språk, men helst på Finska.)

Annars vägrar jag åka in i ugnen.

Svenska och Finska flaggor skall pryda kistan.


Alla får tycka vad de vill.

Just då kommer jag absolut att skita i allas ert tyckande.

När jag ligger där likstel.

Innan ugnen.

Där min seglats påbörjas in i det okända.

Men ni kommer att förstå när ni hör.

Och förstår ni inte,

kan ni resa er upp och gå därifrån!

Då är ni inte värda min respekt.

Om det nu skulle spela någon roll innan ugnen?

Och jag vill sedan att Mangan med de betrodda.

Tar sin älskade båt,
och sprider ut askan på sin vackraste plats på havet.

Det är så här jag vill gå bort!




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-21 08:34



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Rakt ärligt du skriver med en styrka och själinsikt som få

gillar detta!
2015-08-14

    Jenny C
Förra versionen var bra och denna med fler punkter blev ännu bättre!
2015-08-02

  Mfredrik VIP
Ord å inga visor , gillar rytmen
2015-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP