Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommaren 2015


Tittar in på SMHIs hemsida
22 grader och växlande molnighet


Tittar ut
Himlen är grå och regnet slår i backen




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-21 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N