Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom vågorna av längtan


stjärnglittret
i dina ögon


som tydligt viskar
din innerliga längtan

till mig

och dina läppar
som snubblar ord
som tappar mening

smälter in i fukten
på dina läppar
som talar klarspråk
när de möter mina

och vi

likt fukt
möter sand


blir gränslöst
nära

när vi kommer
till ett

genom vågorna
av längtan




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 312 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-07-22 12:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att längta efter något är som att se sig själv sitta och inget veta så så nu så vi vet att du kan det så skriv igen så gör det du som skriver så fint så så så
2015-07-28

  Valter Örn VIP
stjärnglittret i dina ögon som tydligt viskar din innerliga längtan till mig....
bara så fint !
2015-07-27

  Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
fin dikt =)
2015-07-25

  Hanna Mari Wallin
poesi att njuta av...tack Teresia


fastnade alldeles särskilt på dessa rader:

genom vågorna
av längtan

sensuellt vackert...
2015-07-23

  DominiQueen
Ljuvligt - Du är Kärlekens egna sekreterare - tar tentamen direkt från Urkällan :-)
TACK
2015-07-23

  Rise Little One
Du skriver alltid så vackert, så poetiskt... Jag njuter av orden...
2015-07-22

    Dan Myrbeck
Fin som vanligt, jag gillar särskilt:

dina läppar
som talar klarspråk
2015-07-22

    ej medlem längre
Längtan och stjärnglitter kan aldrig vara så vackra som dina underbara ord här.
2015-07-22

  Marita Ohlquist VIP
Du skriver så fint om kärlek!
2015-07-22

  Lars Hedlin
Vacker i sin starka åtrå i passion för livet!
2015-07-22

  KYREUS of Sweden
Attraktion
2015-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell