Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är något som de flesta njuter av, men i denna innehåller både för och nackdelar, mitt citat lyder så här:


Stort minus även lite plus

Livet är baserat på plus och minus,
Ibland glädje, ibland sorg,
Ibland förväntningar, ibland längtan till någon, även svek och svindel.
Inget av dem upphör,
Förrän jag har gett vika.




Fri vers (Fri form) av ali2015
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-07-22 14:55



Bookmark and Share


  ali2015
Det är väl förstås.
2015-07-23

  Gunnel Eriksson VIP
Bra reflektion om livet.
2015-07-23

  L.byström
filosofiskt! fin
2015-07-23

  louisegirl
Så sanna ord
Bra!
2015-07-22
  > Nästa text
< Föregående

ali2015
ali2015